maanantai 18. toukokuuta 2020

Talon maalausurakka

Kesähuoneen lisäksi meillä alkoi talon maalausurakka. Onneksi kaikkeen saa apuja. Vanha talon väri oli ihan kaunis, kun se ei ollut haalistunut. Sininen on kuulemma hankala väri juuri tuon epätasaisesti haalistumisen vuoksi. Muutama seinä on ollut jo pari vuotta sen näköisiä, että maalaus ei olisi pahitteeksi. 

Uusi sävy saatiin mittarilla ulkorakennuksen seinästä, ei auringon puolelta. Kolmesta eri kohdasta saatiin tämä sävy ja meni kyllä niin nappiin. Aivan ihana harmaa, tarpeeksi vaalea eikä taita ruskeaan. Sokkeli maalataan tummemmalla harmaalla, vanha väri ei sovi enää alkuunkaan, koska taittaa siniseen liikaa. 

En malta odottaa lopputulosta...

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo vanhakin väri seinässä mutta makee on tuo uusi harmaa väri :) Kaunis koti <3

    VastaaPoista
  2. Hieno tuo ulkoseinien harmaa väri. Mielenkiintoista, etä sininen on hankala väri haalistumisen epätasaisuuden kannalta. En ollut tästä tietoinen tätä ennen. Vanhempien talo täytyisi maalata Etelä-Karjalassa ja tällä hetkellä en usko, että saisin maalausapua joten täytyy varmaan etsiä maalari tekemään urakan vanhempien talolle. Yhden yrityksen sivut jo löysin joten täytyy kysyä sieltä lisää tarjousta urakalle. https://www.maalausliikelaaperi.fi

    VastaaPoista