sunnuntai 7. tammikuuta 2018

2-vuotis syntymäpäivä arvonta
Lukeminen kannattaa aina, itse tykkään lueskella sisustuslehtiä ja kaikenlaisia ihania sisustukseen liittyviä kirjoja. Tietysti nykypäivänä tietoa ja inspiraatioita etsitään paljon instagramista ja pinterestistä blogeja unohtamatta. Mutta koska itse olen kirjafani ajattelin blogin 2-vuotis syntymäpäivän kunniaksi arpoa ihanan kirjan Kodin pehmeät sävyt, sisusta tyylikkäästi ihanilla pastelleilla, Selina Lake.

Sisustuksessa värit ovat taas tulossa enemmän ja enemmän esille. Oma värimieltymys löytyy kokeilemalla. Jos ei halua tarttua maalisutiin niin värejä voi tuoda tekstiileissä, esineissä taikka kukissa omaan kotiin.

Jos taas haluaa väriä hieman isommille pinnoille ja tarttua maalisutiin niin kannattaa tutustua Tikkurilan vuoden 2018 Minerals värikokoelmaan.

https://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/color_now_2018_ideoita_varien_rakastajille/lumoudu_minerals-varikokoelman_maanlaheisista_ja_vahvoista_savyista

Upeita värejä Tikkurilalla,  jotka sopivat myös vaaleaan skandinaaviseen kotiin, tekisi mieli hieman itsekin kokeilla.

Itse asiaan... Arvon siis tämän ihastuttavan sisustuskirjan, arvontaan osallistuu kahdella arvalla vanhat lukijani ja kolmannen arvan saa vastaamalla kysymykseen. Liittymällä lukijakseni saat (sinisestä lue täpästä) myöskin kaksi arpaa synttäreiden kunniaksi sekä kolmannen kysymykseen vastaamalla. Aiotko tänä vuonna tehdä jotakin remonttia tai isompia sisustushankintoja kotiisi?

Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi viikon sunnuntaina (14.1.2018), onnea arvontaan!

22 kommenttia:

 1. Vanhana lukijana kolmella mukana.Haluaisin viimein toteuttaa vessaremontin tänä vuonna. Olohuoneesta haluaisin kirjahyllyn pois ja tilalle vain kaunis, isohko lipasto... Mutta sitä en tiedä vielä, mihin kirjat joutuisivat, koska toisessakin huoneessa kirjahylly pursuaa kirjoja :D
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Eipä ole ainakaan vielä suunniteltu kuin pintaremppaa.
  Vanhana lukijana mukaan kolmella arvalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Yksi makuuhuone kaipaisi uudistusta. Kolmella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Wc-remonttia nyt suunnitellaan. Kolmella arvalla mukana. Mukavaa alkanutta vuotta.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Remonttia ei aiota toteuttaa miehen kanssa koska asutaan vuokra-asunnossa, sisustushankintoja tulee taatusti tehtyä ideoita jo mielessä :)
  Kolmella arvalla mukana
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana vanhana lukijana kolmella arvalla. Mitään isompaa remppaa ei ole tiedossa, koska olemme aikeissa muuttaa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Uutena lukijana kolmella arvalla mukaan. Ja keittiöremppa on tiedossa kesällä. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kolmella mukana. :) Kyllä vain, esim yläkerran wc.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kolmella arvalla mukana, vanhana lukijana. Kylppäriremontti on tulossa heti kun löydetään sopivat tekijät ja saadaan hyvä suunnitelma. Mahdollisesti myös erillinen wc remontoidaan, jos kylppäriremontti sujuu ensin jouhevasti :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana. Tämä vuosi taitaa vihdoinkin olla välivuosi remonteista :)

  VastaaPoista
 11. Mukana kolmella arvalla :) aion hankkia sohvan, mutta menee varmaan jokunen aika siihen..sitten aion tapetoida ja joitai huonekaluja maalaan, yksi on meidän keittön tuolit, ja päällisten vaihto, mulla on ollut ajatuksena tehdä vanhasta paksusta laudasta olkkarin pöytä, sen toteutan kesällä kun voi ulkona tehdä :) Hmm koti on sellainen ikuisuusprojekti välillä sitä suunnittelee tekevänsä kaikiie mutta kun ideoita tulee koko tavan tuosta niin välillä tekee sellaisia juttuja mitä ei ole edes suunnitellu tekevänsä olisi ajatus tehdä myös kahdesta ikkunapokasta kaappi..eli paljon on mielessä se on eria asia milloin ne saa kaikki valmiiksi :) Klaffilipastoa olen kirppiksiltä etsinyt, on niitä olutkin mutta malli taas ei oleollut mieluinen :) Ihanaa minä rakastan sisustuskirjoja, ja muutama tuolla onkin ja pastelli sävyt on minun lempparijuttu, en niinkään kirkkaista väreistä pidä :)

  VastaaPoista
 12. Vanhana lukijana ja kysymykseesi vastaamalla, todellakin aion tehdä remottia. Makuuhuoneen lattia olisi tarkoitus tasoittaa jotta saadaan valkoinen laminaatti paikoille. Maalaamista riittää ja uudet jääkaappi ja pakastin olisi hankintalistalla.

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea ihastuttavalle 2-vuotiaalle! Mukaan vanhana lukijana kolmella arvalla.
  Tänä vuona uusimme pesu-ja wc-tiloja. Tarkoitus on tehdä perusteellinen remontti ainakin saunalle. Budjetin salliessa myös wc remontoidaan.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Meillä tarkoitus tehdä myös yläkerran pikku kylppäri ja olen hieman suunnitellut makuuhuoneen ja työhuoneen vaihtoa ja kalusteiden uusimista työhuoneeseen.

  VastaaPoista
 15. Entinen lastenhuone olisi tarkoitus muuttaa vierashuoneeksi.
  Mukana kolmella arvalla

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 16. 3 arpaa :) Ei ainakaan vielä tiedossa suurempia muutoksia :)

  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Vanhana lukijana mukaan arvontaan.
  Eli kolmella arvalla.
  Vielä ei ole tiedossa remonttia. Tapetin laittoa ehkä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 19. Remonttia eikä hankintoja ole tiedossa, pikemminkin päinvastoin ja tavoitteena olisi päästä muutamasta huonekalusta eroon :)
  Kolmella arvalla mukana. emilisko@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kumpiakaan ei ole tiedossa mutta eihän sitä koskaan tiedä. Mukaan kolmella.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 21. Todellakin aion. Suunnitelmia on paljon. Toteutuminen epävarmaa, rahatilanteen ja inspiraation pitää kohdata, yleensä jommasta kummasta on puutetta toisen järjestyessä. Takka olisi mukava vaihtaa, makuuhuone kaipaa uusia seinäpintoja, sisäraput tarvitsevat uuden pinnoituksen ja yksi kiinteä tiilitaso olisi mukava moukaroida kokonaan alas. Jos edes jokin toteutuu, olen riittävän tyytyväinen itseeni. Mukana kolmella mahdollisuudella.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukaan ja joka kesä rempataan jotaki; ens kesän kohde vielä päättämättä

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista