tiistai 28. helmikuuta 2017

Jeanne d' Arc Living


Meidän koti, voi kuinka olikin jännittävää lukea ja katsoa kuvia ensikertaa lehdestä. Melkein vuosi siinä vierähti, kuvaukset oli viimevuoden huhtikuussa ja nyt se on siinä. Kotimme lempilehteni kansien sisällä. Mielenkiintoista katsoa toisen ottamia kuvia omasta kodista. Itsekin kuvaan paljon mutta aina löytyy jokin uusi kuvakulma josta ei ole kuvia osannut ottaa. Muutamia uusia tai vanhoja huonekaluja on löytynyt kuvausten jälkeen mutta ainahan kotia on mukava hieman uudistaa aika ajoin. Kuvaukset oli siis viimevuoden huhtikuussa. Virpi viipyi meillä monta tuntia ottaen paljon kauniita kuvia. Oli mielenkiintoista seurata kuvausta sivusta ja jutella mukavia. Ihana päivä. 

Tästä se lähti, Virpi toi mukanaan hirmumäärän ihania kukkia joista tehtiin kauniita keväisiä asetelmia ympäri taloa. Perinteistä haastattelua ei ollut juteltiin mukavia ja kuvattiin kotia. Ikimuistoinen päivä, tämä jää aina muistoihin<3 
Kiitos Jeanne D' Arc Living! 

6 kommenttia:

 1. Huomasin juuri äsken lehdestä ja tunnistin heti keittiökuvan. Niin kaunis koti!

  VastaaPoista
 2. Onpa mainio juttu! Teillä on kaunis koti ja vielä lehdessä. Tykkään noista kukistakin, tuovat lämmintä tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Näyttäisipä omakin koti nuin kauniilta! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana oli lehtijuttu ja upea on kotisi. Ei liian täyteen sullottu, esineet tulee kauniisti esille, kun välissä on myös "ilmaa". Tuo keittiön pöytä on upein pöytä ikinä ❤.

  VastaaPoista
 5. Ihana oli lehtijuttu ja upea on kotisi. Ei liian täyteen sullottu, esineet tulee kauniisti esille, kun välissä on myös "ilmaa". Tuo keittiön pöytä on upein pöytä ikinä ❤.

  VastaaPoista