maanantai 24. helmikuuta 2020

Makuuhuoneen muutos!
Mukavaa hiihtolomaviikkoa kaikille... Itsekin ehdin hieman lomailla mutta melkein koko viikko menee töiden sekä koulutöiden parissa. 

Otin äsken muutaman kuvan uudistuneesta makuuhuoneen ilmeestä. Vaihdoimme kaikki huonekalut makuuhuoneessa. Ylhäällä kuvia jälkeen ja ennen muutosta. Ennen kuvissa jo hieman uutta, aikaisemmissa postauksissa on kuvia vanhasta huoneesta, joskus muutama vuosi sitten tässä huoneessa oli minun työhuoneeni. 

Sängyn paikka muuttui sekä tilalle tuli uutta kaappia ja lipastoa. Huoneesta tuli paljon avarampi ja toimivampi uuden järjestelyn ansiosta. Verhoja en ole vielä laittanut mutta harkinnassa se on, katsotaan miten pystyy kesällä nukkumaan jos niitä ei ole. 

Ikean Stockholm kaapista haaveilin pitkään nyt onneksi sain sen sopimaan uuteen ilmeeseen. Matot ovat Annon Rae- matot. Taulu tuossa valkoisen lipaston päällä on Irmeli Kukkapuron Grafiikkaa vuodelta 1976, ihastuin siihen ensisilmäyksellä Kaapelitehtaan antiikkitapahtumassa. Kehykset vaihdatin kehystämössä omaan makuun sopiviksi. 

Mitäs pidät uudistuksesta? 

<3 Irene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti