lauantai 18. tammikuuta 2020

Valmis!


Tämä viikonloppu on pyhitetty täysin kotona olemiseen, siivoilua, kouluhommia, hieman sisustamista ja rentoutumista. Aina ei jaksa eikä tarvi tehdä sen ihmeempää. Mitäs sinä meinasit puuhailla viikonloppuna?

Lupailin jo aikoja sitten kuvia olohuoneesta muutoksen jälkeen, niin tässähän niitä olisi. Sohva vaihtui, matto, valaisimet, verhot lähti ja kaikenlaista pientä muutosta. Sohvapöydästä en ole vielä ihan varma mitä sen kanssa tekisin, se on vain niin ihana ja tukeva, mutta se jää nyt vielä nähtäväksi. 

Ihan kuin olohuoneeseen olisi tullut monta metriä lisää tilaa tuon patterinsuojus hyllykön myötä, lähtihän siitä iso nojatuoli ja rahi tietysti pois. Muutamista vanhoista huonekaluista en ainakaan vielä luovu, tuosta valkoisesta isosta tv-kaapista sekä ruskeasta kartasto laatikostosta. Toki tuo ruskea on aika suuri möhkäle, mutta on se vaan niin erikoinen, eihän tuollaisia oikein enää mistään löydy. Eikä muutenkaan kaikesta vanhasta tarvitse luopua, koska ne on kauniita ja tuo tilaan persoonallisuutta. 

Mukavaa viikonloppua <3
Irene1 kommentti:

  1. Viihtyisä olohuone. Ei todellakaan tarvitse luopua kaikesta vanhasta ja juuri tuollaiset persoonalliset kalusteet kuten kartasto laatikosto ja vanha valkoinen lipasto tekevät myös kodista kodikkaan. Aivan ihastuttavat pariovet löytyy myös yhdestä kuvistasi 😍

    VastaaPoista