perjantai 15. heinäkuuta 2016

Upeat löydöt

Tämän mielettömän ihanan vanhan -1900 luvun alun suklaamuotin löysin Berliinistä antiikkikaupasta. Kysyin myyjältä löytyisikö häneltä suklaamuotteja, hetken kaappeja kaivettuaan hän toi minulle tämän. En innostuksesta meinannut pysyä housuissa... Ensimmäinen kunnollinen muotti kokoelmiini näitä on vain hirveän vaikea löytää, koska nämä on vanhoja ja jo harvinaisia. Suloinen vauva muotti moista ei ole ennen tullut missään vastaan. 









Toinen esine minkä ostin on tämä oikean puoleinen pikku mylly. Isompi mylly löytyi 2014 joulukuussa Berliinistä myös mutta kirpputorilta ja nyt löytyi tämä pikkuinen vierelle. Täydelliset yhdessä. Isomman nimi on Hertie ja pikkuinen Perfect. Tykkään näiden värityksestä erityisesti, Suomessa ei tämän värisiä ole kohdalle sattunut. 




1 kommentti:

  1. Vautsi mitä löytöjä olet tehnyt, nuo molemmat ovat aivan upeita. Itsekin asustelen oikeastaan Berliinissä tällä hetkellä, niin pitääpä tämän innoittamana lähteä tutkimaan mitä kaikkea täältä kaupungista löytyykään. Mikä sinut on johdattanut tuollaista valumuottien keräilyyn? Pidätkö niitä vain koristeena vai tuleeko niille jotain muuta käyttöä? Kiitos hienoista kuvista ja tekstistä!

    VastaaPoista