torstai 7. heinäkuuta 2016

Fiskars ja Billnäs antiikkitapahtuma

Meille on jo muodostunut perinteeksi, että näin heinäkuussa käydään pienellä yön yli visiitillä Fiskarsissa. Fiskarsin kylä on kaunis paikka ja siellä järjestetään kerran kesässä antiikkitapahtuma. Myös Billnäsissä on vanhantavaran myyntitapahtuma jossa tulee samalla pyörähdettyä. Sää suosi onneksi eilen ja Fiskarsin alueella tulikin hieman käveltyä ja katseltua paikkoja. Ruukin alueella on todella kauniita vanhoja rakennuksia ja vesistöä. Silmä lepää. 







Tänään oli itse tapahtuma päivä, vanhassa veitsitehtaassa oli paljon myyjiä ympäri suomea. Ihmisiä oli ihan hirveästi lähteny liikenteeseen. Jonoa oli jo portilla pitkän matkaa kun saavuttiin tehtaan porteille hieman ennen kymmentä. Yksi monista veitsitehtaan myyjistä oli Antik Helén, heiltä tuli hankittua yksi kiva juttu kotiin. Mirantikin Miralta ostin upean vanhan oliivikorin, heillä oli paljon kaunista tavaraa mukanaan. Tapahtuma kestää sunnuntaihin asti. 





Tässä muutama löytö yhdeltä Billnäsin alueen pihakirppikseltä. Huono keli ei meidän katselua haitannut ollenkaan ja kivoja juttuja löytyikin matkaan, niistä sitten myöhemmin lisää. 



P.s huomenna alkaa upea arvonta sponsorina Josefiinan aitta. Kannattaa osallistua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti