sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Heinäkuu!Heinäkuu, vajaa kaksi viikkoa ja ollaan jo elokuussa. Aika menee niin hirmu nopeasti, juurihan se kesäkin vasta alkoi. Näin kesällä sitä yrittää tehdä kaikkea mahdollisimman paljon. Nähdä ystäviä, reissata, mökkeillä ja levätäkkin pitäisi muistaa välillä. Tehdä myös töitä, koulu hommia oikeastaan sataa asiaa yhtaikaa. 

Aloitan myös viimeistä lukuvuotta opinnoissani ja ensi keväänä olisi tarkoitus valmistua sisustusarkkitehdiksi. Halusin aloittaa opinnäytetyön teon hyvissä ajoin, koska tiedän että sen kanssa tulee silti kiire jossain vaiheessa. 

Kotona olen silti ehtinyt hieman sisustella paikkoja, tulihan sitä kevään aikana jonkin verran oltua kotona tuon koronan takia. Vaihdoin esimerkiksi keittiöön ihanat tummat Wieniläistuolit, jotka löysin kirppikseltä. Makuuhuone koki täydellisen muutoksen ja kaikenlaista pientä on tullut muuteltua. 

Kesällä on kiva kierrellä rompe tapahtumia ja kirppiksiä sekä tehdä niistä löytöjä kotiin. Harmi vain,  että tänä kesänä moni tapahtuma on tuon koronan takia jouduttu peruuttamaan. Toki ihan ymmärrettävää, ensi kesä sitten taas!

Oletkos sinä tehnyt viime aikoina mitään huippu ihania löytöjä?

<3 IreneEi kommentteja:

Lähetä kommentti