sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Ihanaa Palmusunnuntaita!Mukavaa Palmusunnuntai päivää. Vintage Rosalita on taas avannut ovensa pienen talvi tauon jälkeen. Putiikilla kaikenlaista "uutta" omaan kotiin tai lahjaksi. Laidasta laitaan, on leluja, astioita, koristeita, huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja tietenkin JDL maalit, vahat, lakat ja sealerit löydät valikoimista. 

Kannattaa poiketa paikanpäällä tutkimassa mitä kaikkea kivaa sitä löytyisikään. Seuraa meitä instassa https://www.instagram.com/vintagerosalita/ 
sekä facebookissa https://www.facebook.com/VintageRosalita/, koska sinne päivittelemme aina uusia tuotteita. Kaikkea ei tietenkään ehdi kuvaamaan joten siksikin kannattaa vierailla täällä. Aukioloajat löytyvät myös sivuilta, jos kuitenkin aikataulusi ei osu aukioloaikojen kanssa yksiin niin laita viestiä rohkeasti tulemaan niin avaan sinulle ovet mielelläni. Myös postilla kulkeutuu pienemmät ja vähän suuremmatkin tavarat. 

Niin ja jos etsit jotain tiettyä tavaraa myöskin toiveita otetaan vastaan, ikinä ei tiedä mitä vastaan tulee!

<3 Irene 

2 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kauppu, mulla menis tulla varmaan ainakin koko päivä, vai oliko toi kauppa vain netissä. Missäpäin suomea toi kauppa on.
  Tää on aivan ihana blogi, mä haluan ruveta seuraan tätä blogia ja liittyä lukijaksi.
  Tule sinäkin vasta vierailulle aurinkokujalle.
  Aurinkoista alkanutta viikkoa sulle.

  VastaaPoista
 2. Putiikki on Kouvolassa☺️, tervetuloa käymään. Ollaan auki myös sopimuksesta !
  Putiikin sivuille pääset blogin etusivulta Facebookiin sekä instaan.
  Kiva että tykkäät blogista. Tarviipa tulla vastavierailulle.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista