torstai 18. lokakuuta 2018

Työhuone
Näissä kolmessa ensimmäisessä kuvassa on entinen työhuoneeni nykyinen makuuhuone. Tässä vaiheessa hirveä kaaos, koska sain loppukesästä päähäni, että huoneet vaihdetaan nyt päikseen. Halusin työhuoneeksi hieman valoisamman puolen, työpöydän ikkunan eteen ja muutenkin vähän vaihtelua. Miten sitä tavaraa voikin olla niin paljon kertynyt muutamassa vuodessa. No ei auttanut kuin pistää osa tavaroista kiertoon mutta tulihan sitä sitten hankittua uutta tilalle. Artekin vanhan pöydän löysin nettikirppikseltä sekä jakkarat. Tässä taas vanha makuuhuone, ei lisättävää... Työhuoneen muutos alkoi tapetin pois ottamisella ja maalaamisella. Pikkuhiljaa tavarat vaihtoivat huonetta ja sain lopulta työhuoneeni jonkinlaiseen järjestykseen. 
Nyt olisi sitten valmista, tyyli hieman muuttui mutta täälläkin on silti paljon vanhoja huonekaluja ja esineitä. Uutta ei ole kuin string hyllyt. Domus tuoli, Artek jakkarat, keinutuoli, kultainen valaisin, maljakot ja moni muu on löytynyt käytettyinä. 
Nyt on taas riennettävä, koulun penkki kutsuu. Siksi blogissa on ollut niin hiljaista, koska viimeinen kuukausi on ollut koulun puolesta todella työllistävä. Mukavaa syyslomaa niille keillä se jo on, itsellä onneksi ensi viikolla. 
Palataan :) 

3 kommenttia:

  1. Ihania design -kalusteita sinulla siellä!Maalaushommia on meilläkin kotona tiedossa,ehkä seuraavalla lomallani.

    VastaaPoista
  2. Kiitos☺️ Tykkään itse myös kovasti uudesta ilmeestä!

    VastaaPoista