sunnuntai 27. elokuuta 2017

Billnäsin löytöjä


Viikko vierähtänyt koulunpenkillä ja yhden mukavan sisustussuunnitteluprojektin parissa. Ihana tehdä sellaista mistä nauttii eikä edes huomaa ajan kulkua. Paljon on viikon aikana tullut istuttua tietokoneen ääressä ja sen kyllä huomaa, niskat sen kun rutisee. Päätyössäni ei paljon tietokoneella tullut istuttua. Eiköhän tähänki totu... Mutta nyt asiaan lupasin jo pariinkin otteeseen laittaa kuvia muutamista löydöistäni Billnäsin antiikkitapahtumasta. Tässäpä niitä. Ihanat vanhat lasten kirjain palikat, näitä olen jokusen hetken yrittänyt metsästää ja onneksi ne vihdoin löysin. Ai mitä minä niillä? Ne vain on niin kivat, niillä voi vaikka jättää jonkin kivan viestin töihin lähtiessä. 

Harvinaisen iso raastinrauta, ikinä en ole näin komean kokoista raastinta nähnyt. Olihan se pakko ostaa keittiötä koristamaan. Koristehan se täysin on mutta ei haittaa, en minä muutenkaan kaikkia vanhoja astioita käytä. 

Suloinen sieni marsipaani/ suklaamuotti. Sienimuotti oli niin kaunis ja se löytyi ihan vahingossa penkoessani yhtä tavaralaatikkoa. Ihana lisä astiakaapin aarteisiin. Sekä pikkuinen kahvallinen raastin. Älkää kysykö mitä näen näissä raastimissa, en osaa sanoa sitä. Jokin niissä vain puhuttelee. 

Käväisin eilen myös Loviisan vanhat talot tapahtumassa. Siellä on tullut jo monena vuonna käytyä, loppukesän perinne. Muutaman hankinnan tai löydön tein sieltäkin taas kotiin. Laitan niistä jokupäivä kuvia. Lupaan nyt laittaa kuvat hieman nopeammin kuin viimeksi. Jotenkin aika vain menee niin hirmuista vauhtia ettei välillä edes huomaa sitä. Mukavaa viikon alkua ja pysykää kuulolla! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti