Tänään tuli pitkästä aikaa vietettyä oikein kunnolla aikaa keittiössä. Yleensä varsinkin viikolla sitä vain nopeasti yrittää jotain ruokaa loihtia mutta välillä näin viikonloppuisin on kiva kokkailla vähän enemmän. Kokeilin muutes ensimmäistä kertaa mokkapaloja. Hyviä tuli mutta keittiö oli kun pommin jäljiltä, voi olla että ihan hetkeen en niitä uudestaan tee. Olen ehkä enemmän ruuan laittaja kuin leipoja. Jälkkärin jälkeen tein meille kahta erilaista alkupalaa, uudessa Jeanne Arc Living lehdessä oli kiva ohje täytetyistä sienistä. Ihan himpun muunsin ohjetta omaksi, laitoin chilituorejuustoa ja pinnalle mantelirouhetta. Oli muuten todella hyviä kannattaa kokeilla. Toinen alkupala oli bruschetta tummalla leivällä ja ei hullumpi tämäkään. Oikein hyviä ruokahalun herättäjiä. Upean valkosipuliletin mieheni sai tuttaviltaan, todella hyviä itse kasvatettuja sipuleita. Pikku lenkki Rosan kanssa ja pääruuan tekoon. Pihvi ja itsetehdyt perunat ja salaatti. Täydellinen ilta hyvän ruuan merkeissä. Ei sitä ihmeitä tarvi, nyt on sitte maha täynnä, tuli loimuaa takassa ja on hyvä olla. Mukavaa lauantai iltaa kaikille.
Bruschetta
Maalaisleipää/tummaa leipää
1 punasipuli
Tomaattia
Valkosipulia
Tuoretta basilikaa
Mustapippuria ja suolaa
Olviiöljyä pari rkl
Uunissa 225 n. 10min
Ihania herkkuja!
VastaaPoistaViikonloppuna on mukava kokkailla vähän pidemmän kaavan mukaan.��
Kiva blogi sinulla!
Liityin lukijaksi!
Mukavaa tiistai päivää!❤️