tiistai 2. tammikuuta 2018

Lahden kirpputorikierros
Tämä viikko olisi vielä vapaata koulusta, no ajattelin lähteä vanhempieni mukaan Lahteen kirppiskierrokselle. Ensimmäinen stoppi oli Villähteen Matruska kirpputorilla. Ystävällinen palvelu siellä ainakin oli, mutta tällä kertaa mitään en itse sieltä löytänyt. Aika paljon lastenvaatteita yms. oli tämän kirpputorin valikoimissa.

Seuraavana ajettiin keskustaan Cetori nimiseen paikkaan. Iso ja kaikenlaista myyntipaikoilla oli, vaatteita ja kenkiä mutta myös jonkun verran tavaraa. Taaskaan ei mitään kiinnostavaa itselle. Sitä kun lähtee siinä toivossa liikenteeseen, että nyt löytyy jotakin, niin varmasti ei löydy. Useasti olen mennyt jonnekkin vain piipahtamaan niin eiköhän sieltä tartu jos jotakin mukaan.

Kolmas pysähdys Kisällin kirppis, täältä olen melkein aina jotakin löytänyt mutta en tällä kertaa. Paljon tavaraa, vähemmän vaatteita. Viimeksi kun kävin täällä muutama kuukausi sitten löysin ihanat vanhat posliiniset vaatenaulakot. Naulakot ajattelin laittaa yläkerran kylpyhuoneen seinälle, sitten kun se keväällä remontoidaan uuteen uskoon.

Viimeinen stoppi Lanttilan perhekirppis, no totaalisen tyhjää täynnä tällä kertaa. Pöytiä oli ihan hirmu paljon tyhjillään. Luulen kyllä, että tyhjyys johtuu joulusta ja uudesta vuodesta, koska edellisellä reissulla kaikki pöydät olivat varattuja. Täältäkään ei siis mitään tänään lähtenyt kotiin. Kokonaisuudessaan aika turha reissu näin löytöjen suhteen, tietysti kirppiksillä on aina ihan mukava kierrellä. Varmasti tuo joulu vaikutti, että oli niin paljon tyhjiä pöytiä joka paikassa. Ehkä ensi kerralla jotakin taas tarttuu mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti