sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden viimeinen päivä
Päivällä kahviteltiin ja juotiin pienet skumpat uuden vuoden kunniaksi. Sieni-kinkku piirasta ja luumurahkaa sekä rose skumppaa, aika mielenkiintoinen yhdistelmä mutta kyllä maistui.


Tämän vuoden viimeinen postaus tulee tässä. Ihana vuosi takana, paljon on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Kivoja reissuja, New York, Islanti sekä pikku reissuja, perheen kanssa saanut viettää aikaa, mikä on kultaakin kalliimpaa, koska yhteinen aika on tärkeää.

Sain sisustussuunnittelijan paperit Helsinki Design Schoolista, aloitin uudet opinnot ihan mahtavaa, sekä avasin kauan haaveilemamme pikkuisen Vintage Rosalita putiikin. Saanut tavata uusia ihmisiä putiikin myötä, mikä on ollut todella mukavaa sekä päässyt käymään erilaisissa paikoissa.

Uusia lukijoita on tullut blogin matkaan mukaan ja se jos jokin lämmittää sydäntä. Toivottavasti pysytte jatkossakin mukana, vaikka välillä postauksien väli on ehkä hieman venynyt. Nyt yritän jatkossa kirjoittaa hieman useammin. Tietysti välillä pitää kiirusta ja aina ei vain ehdi.

Nyt toivotan kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2018!

<3 Irene
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti