perjantai 6. toukokuuta 2016

Eilispäivän aikaansaannoksia

Eilen oli niin upea ilma ulkona. Sisälläkin olisi ollut paljon tekemistä mutta eihän sitä voinut olla neljän seinän sisällä. Nyt on pakko olla, koska olen töissä. No joka tapauksessa eilen siis tuli puuhailtua pihalla aika monta tuntia. Meillä on menossa terassin ja valokatteen teko. Minä nyt en siihen projektiin koske enkä puutu sen hoitaa miehet. Laitan myöhemmin siitä projektista kuvia, kun alkaa jotain enemmän tapahtua. Pohja saatiin kyllä eilen jo valmiiksi. 

Itse kantelin aika moisen määrän isoja kiviä, vaihdoin isommat kivet kukkapenkin reunaan sekä laitoin kasvihuoneen pohjalle miehen kanssa laatat ja reunoille kiviä. Hiukan yrttejä ja laventelinkin sain istutettua aivan ihastuttavaan vanhaan sinkkiseen lasten ammeeseen. Vielä puuttuisi muutamat yrtit, mansikat, terttutomaatit ja kukkaset niin olisi valmista. En ole koskaan ollut mikään viherpeukalo mutta ihan kiva tuolla ulkona on vähän kuopsutella ja laitella kun on paikka siihen. Ihan valmis kasvihuone ei siis ole joten kuvia siitäkin lisää tässä joku päivä kunhan saan haettua niitä kukkia lisää. 







Tämän ihanan kastelukannun ja puisen pyöreän astian ostin rompepäiviltä Tallinnan reissulta. Isäni maalasi nuo pikkuiset leppäkertut minulle joskus vuosia sitten. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti