perjantai 9. huhtikuuta 2021

Pääsiäisen tunnelmia!






Pitkästä aikaa täällä, kohta vuosi mennyt kun olen tänne mitään kirjoittanut. Toivottavasti olette vielä siellä?! Taisin viimeksi kirjoitella meidän talon maalauksesta ja pikkumökin/kesähuoneen rakentamisesta. Kaikki saatiin onneksi viime kesänä tehtyä, mutta kuvaaminen jäi sitten vasta tulevalle kesälle. 

Aloitin viime vuoden loppukesästä opinnäytetyön tekemisen ja siinä onkin vierähtänyt tovi jos toinenkin. Nyt enää opinnäytetyön seminaariesitys jäljellä ja toukokuun lopulla pitäisi saada Sisustusarkkitehdin paperit. Ihan huikea fiilis mutta silti jotenkin haikea olo, koska neljän vuoden uurastus on melkein takana. Mutta uusia tuulia kohden!

Pääsiäinen antoi lupauksen jo alkavasta keväästä, oli ihan mahtavat aurinkoiset säät osan pääsiäistä. Sisälläkin tunnelma oli jotenkin niin kesäinen. Nyt ei uskoisi, että kevät tai saatikka kesä on tulossa. Katselen ulos samalla kun kirjoitan tätä tekstiä, ulkona tuulee ja vihmoo lunta vaakatasossa. Oikea koiran ilma! 

Nyt on kuitenkin jo huhtikuu ja uskon, että kyllä se kesä sieltä kohta tulee... 

Mukavaa viikonloppua teille kaikille:)

 


 

1 kommentti:

  1. Teillä on aivan upeita vintage huonekaluja. Minäkin etsin meille parhaillaan uutta tyyliä. Vintage kiinnostaa, täytyisi kuitenkin löytää yritys, joka myisi laadukkaita esineitä ja huonekaluja. Kiitos tästä blogista, todella inspiroivaa. https://www.patinaputiikki.fi/tuoteryhma/wanhat_tavarat

    VastaaPoista