tiistai 9. heinäkuuta 2019

Pieni miniloma Viroon!Kolmen yön reissu Viroon, nyt käytiin hieman pienemmissä kylissä ja kaupungeissa kuin Tallinna. Kiva ja erilainen miniloma. Ensimmäinen yö vietettiin Järva- Jaanissa hostellissa. Hostellin vieressä oli hauska ja erilainen nähtävyys, vanhojen autojen museo. Autoja oli todella paljon, kaikki oli jollain omalla tyylillään viehättäviä. Autorivien välissä kierrellessä tuli sellainen olo, että olisi jossain ihan toisessa maailmassa... Kuvat kertokoon puolestaan;)

Hostellin viereisen vanhan talon piipun päällä asusteli haikara perhe, oli hauska katsella kolmen poikasen kurkistelua pesästä. Emo lenteli välillä edestakaisin pesän ja pellon väliä. 

Seuraavat kaksi yötä asustimme hieman isommassa kaupungissa, Rakveressa. Rakveressa tutustuimme linnoitukseen, jossa tulikin pyörittyä jokunen tunti. Käymisen arvoinen paikka. Illalla söimme hyvin Sarvik nimisessä ravintolassa, en voi muuta kuin suositella, ruoka oli todella maittavaa.  Kivoja paikkoja ja mukavaa tekemistä löytyy myös Tallinnan ulkopuolelta jos vain tietysti on aikaa muualle lähteä. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti