keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Viherkasvit
Olen pitkään jemmaillut näitä kahta Arabian kukkaruukkua, mutta nyt otin ne vihdoin käyttöön. Peikonlehti ja Pilea pääsevät työhuoneeseeni, kun sen tässä toivottavasti kohta saisin valmiiksi. Joskus näitä ruukkuja on ollut kirpputoreilla ja vanhan tavaran tapahtumissa, mutta sitten kun niitä oikein etsii niin ei varmasti löydä. Valkoiset tietysti ovat enemmän mieleeni mutta kaunis tämä ruskeakin on. Kauaa Peikonlehti ei mahdu näin pienessä purkissa kasvamaan, joten toivottavasti sitä ennen löydän jonkin kauniin ruukun tilalle. 

Pesuhuone remontille kuuluu hyvää, muutama pikku silaus ja se on valmis. Tiedän olen jo pitkään lupaillut sieltä kuvia ja kohta niitä myös saatte nähdä. Hetki pitäisi kuitenkin malttaa vielä odottaa...

Ulkona on mitä upeimmat kesäkelit menossa, toivottavasti olette niistä päässeet nauttimaan. Itsekin tässä lomaa odottelen jo kovasti. Mukavia juttuja olisi vielä edessä, pikkusiskon häät Hangossa, reissuja ja mökkeilyä sekä muutamia mukavia vanhan tavaran tapahtumia. 

<3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti