tiistai 19. syyskuuta 2017

Kreeta


Kreetalla tuli vietettyä viime viikko, ihania maisemia ja oi mikä lämpö. En ollut aiemmin käynyt Kreetalla joten yhtenä päivänä vuokrattiin auto ja ajeltiin kapeita ranta ja vuoristoteitä kohti Elafonisin upeaa rantaa. Upeahan se oli niinkuin jossain matkalehtisessä mainostettiin että se on Kreetan Malediivit. Oli kyllä upea mutta voi sitä ihmispaljoutta. Matkalla pysähdeltiin ihailemaan maisemia ja käväistiin syömässä. 

Haniassa käytiin useampaankin otteeseen iltasella syömässä ja kierreltiin ihastuttavia kapeita ja vanhoja kujia. Niin kauniita taloja, parvekkeita, ovia ja ikkunaluukkuja. Niitä olisi voinut ihastella vaikka ja kuinka. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa mitäs sitä lomalta muuta oikeastaan sen lämmön lisäksi kaipaakaan. No meri tietysti, mikäs sen ihanampaa kuin kellua lämpimässä meressä aaltojen kantaessa. Hotellikin oli erittäin tyylikäs, siisti ja hyvällä sijainnilla. 


3 kommenttia:

  1. Kreetalla on tullut joskus käytyä.Ja voi kuinka tässä kaipaisikin aurinkoon ja lämpimään.

    VastaaPoista
  2. Kreeta on sellainen paikka, mihin itsekin voisin matkustaa. Minäkin tykkään merestä ja noista kauniista maisemista. Pikku kujilla olisi myös mukava kierrellä ja ihastella kauniita taloja.

    VastaaPoista
  3. Kreeta on ihana, käydään joka vuosi siellä ja siihen ihastuu joka kertaa enemmän ja enemmän. Aurinkoa ja ystävällisiä ihmisiä täynnä. Saari on aika iso joten paljon nähtävää- silti niin kodiomainen ja p a r a s lomapaikka <3

    VastaaPoista