maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kotona taas

Kotona taas, viikko vierähti rapakon takana New Yorkissa nopeasti. Kolmas kerta toden sanoo, nyt on Nyki nähty. Mukavaa oli tuli käveltyä valtavasti ympäri Manhattania ja sen ulkopuolella. Keskuspuistossa pitää aina käydä ihmettelemässä maailmanmenoa. Kerran napattiin metro väärään suuntaan ja siinä jutellessa ei huomattu että mennäänkin Manhattania ylöspäin eikä alas niinkuin suunnitelmissa oli. Alettiin jossain vaiheessa katsella että nyt ei näytä kyllä ala Manhattanilta, ulos metrosta ja kurkkaus karttaan. Oltiin kaukana ylhäällä Bronxissa asti. Eikun metroon takaisin ja menoksi, tuolla alueella ei hirveästi tehnyt mieli katsella paikkoja. 
Sinkkuelämää kuvauksissa käytettyä taloa piti tietysti käydä katsomassa West Villagessa Perry streetillä. Alue oli ihastuttava kauniita taloja, kivoja kahviloita sekä putiikkeja. Harmi vain ettei puissa ollut vielä auennut lehdet, koska puut laskeutuivat kauniisti katujen ylle, ne olisi varmasti ollut kaunis näky. 


Rankka päivä käveltiin myös Brooklyn bridgelle, kerran on aiemmin siellä käyty ja aina se on yhtä upea rakennelma. Ihmisiä oli melko paljon liikenteessä koska oli kaunis päivä. 

Jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea toisten matkakertomuksia.Kesällä lähden Jenkkeihin lomalle.Sitä odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Mukava lukea toisten matkakertomuksia.Kesällä lähden Jenkkeihin lomalle.Sitä odotellessa!

    VastaaPoista