maanantai 11. heinäkuuta 2016

Maanantai

Vielä olis lomaa jäljellä pari viikkoa, ihanaa. Tänään tuli piipahdettua kirppiksillä ja hiukan vaatekaupoilla kun aikaa oli. Mies rakentaa autotallin sisustaa niin itse pystyi puuhailemaan muuta. No kirppikseltä tarttui mukaan kaunis virkattu pitsiliina jonka ajattelin laittaa terassin pöydälle. Ihana helmikaulakoru ja upeat vanhat leipälautaset/leikkuulaudat. Näitä leikkuulautoja olen jo jonkin aikaa etsiskellyt ja nyt niitä löytyikin kaksin kappalein. Joku varmasti ajattelee, että mihin nämä kaikki kirppislöydöt mahtuu! Lomalla olisi tarkoitus vielä piipahtaa Berliinissä, mökkeillä ja kaikkea muutakin ohjelmaa vielä olisi jäljellä. Kyllä lomailu on mukavaa. 


3 kommenttia:

  1. Loma on tosiaankin ihan mielettömän ihana juttu ♥ Ehtii puuhastella kaikkea mukavaa. Mä olenkin sitten kirpistellyt enimmäkseen toisin päin eli myynnyt ylimääräistä tavaraa pois. Aiheesta lisää blogissani, jos haluat käydä lukemassa. Jotain ostin kuitenkin minäkin :)) Sulla taas kivoja kirppislöytöjä. Ihan sun näköisiä...

    VastaaPoista
  2. Hienot "leikkuulaudat", nyt taidan alkaa minäkin metsästämään tuollaisia!

    VastaaPoista
  3. Olen ekaa kertaa blogissasi käymässä ja ihastelen kirppislöytöjäsi, huh sentään. Vielä en ole ainakaan löytänyt postausta, mistä kaikkialta näitä löytöjä oikein teetkään. Siis toiveissa esittelypostaus kirppis- ym hyväksi havaitsemistasi löytökohteista.

    VastaaPoista