keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Vanha peililipasto

Tämän upean -40 luvulta olevan peililipaston ostin muutama viikko sitten paikallisesta sisustuskaupasta. Ensin tarkoitus oli tehdä siitä pesuhuoneeseen allaskaappi mutta taidankin jättää sen kaunistuttamaan kesähuonetta. Koska lipaston taso ei ole kovin iso olisi altaan etsintä ollut haastavaa, sekä lipastoa olisi pitänyt korottaa. 

Koska pidän valkoisesta maalasin tämänkin kaunokaisen JDL vintage maaleilla. French beige sekä soft cream. Näistä maaleista on vain tullut niin lempparit en muita juuri enää käytäkään. Tason jätin alkuperäiseen väriinsä. 

Maali vaan on niin ihanaa koska pohjatöitä ei tarvitse tehdä, maali vain vanhan päälle jos ei halua huonekalua hioa. Maali ei myöskään haise, sillä voi maalata sisälläkin ilman pelkoa kamalasta maalin kärystä. 
2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi sattumalta ja tännehän jäi koukkuun ;) Kaunis koti ja kuvat, löysin aika paljon samanlaisia aarteita sinulta kuin meidän kodissamme on vaikka tyyli onkin hiukan erilainen. Sain heti oivalliset kuvat tuunaamastasi rokokoo tuolistakin, olen pähkäillyt ja pähkäillyt maalaisinko vai en...taidan sen tehdä ainakin tytön huoneessa oleville tuoleille.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että tykkäsit blogista☺️! Kerrohan kavereille myös. Tykkään tehdä ja sisustella kaikenlaista.

    VastaaPoista