torstai 17. maaliskuuta 2016

Ihana Mauritius

Vihdoinkin päästiin lähtemään 18 tunnin myöhästymisen jälkeen matkaan. Onneksi reilu 11 tunnin lentomatka meni mukavasti, muutama leffa tuli katsottua ja loppumatka meni nukkuessa. Perillä odotti käsittämätön kuumuus mitä en ennen missään missä ollaan oltu ole kokenut. Varmaankin päiväntasaajan läheisyys on syynä tähän! Ikuinen sisustelija kun olen niin tietysti rannallakin pitää olla sisustuslehti mukana mistä voi katsella vinkkejä kevät juttuihin. 


Hotellimme sijaitsee itä puolella saarta Trou d'Eau Douce alueella. Rannat ovat ihanan rauhallisia ei mitään hirveitä turistirysiä. 
Tänään oli neljäs päivä täällä, ilma oli hieman pilvinen joten päätimme ottaa taksin ja lähteä tutustumaan   hieman saaren tarjontaan. Päädyimme La Vanille luonnonpuistoon. Ostimme liput ja aloimme kiertää kartan mukana. Näiden takia mentiin puistoon. Kilpikonnat oli aivan käsittämättömän isoja. Meille kerrottiin niiden kuolleen Mauritiukselta joskus sukupuuttoon ja uudet oli tuotu tänne Seychelleiltä. Nyt niitä kasvatetaan täällä. Aivan ihastuttavia otuksia. 
Chamarellin 90 metriä korkea putous oli myös aika vaikuttava näky. 


7 Coloured earth! Eli seitsemän värisävyn alue joka on muodostunut tuliperäiseen maahan eroosion vaikutuksesta. Upea paikka tämäkin. Kaikenlaisia paikkoja sitä maailmassa on ei aina pieni ihminen ymmärrä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti