maanantai 11. tammikuuta 2016

Olohuone

Ostimme tämän ihastuttavan rintamamiestalon viime vuoden elokuussa. Olimme etsineet mieleistämme taloa reilusti yli vuoden, mutta sopivaa ei vain tuntunut löytyvän. Tiesin aina, että kun sellainen tulee kohdalle niin sen vain tuntee ja niin kävi. Muutimme tänne elokuun lopussa ja teimme samalla remonttia. Seinät maalattiin ja alakerran kaikki lattiat uusittiin. Keittiö purettiin kokonaan ja remontoitiin täysin. Onneksi talon julkisivu oli hyvässä kunnossa joten sille ei tarvinnut tehdä mitään. 

Olohuoneessa oli ruskeat tapetit, jotka onneksi oli niin hyvässä kunnossa ettei niitä tarvinnut alkaa repiä pois. Ne maalattiin kolmeen kertaan valkoisella Tikkurilan "paperi" sävyllä. Olohuone sai paljon lisää valoa. 
Onneksemme olohuoneessa oli mahtava pönttöuuni, joka oli vasta kolme vuotta sitten uusittu. 


Tälläisen upean koulun vanhan kartta/opetustaulu laatikoston huomasin olevan myynnissä yhdessä Facebookin ryhmässä, joka minun oli tietenkin heti saatava. Tälläisiä ei kovin usein tule vastaan. Vaikka tykkään valkoisesta ja vaaleista sävyistä niin mielestäni sisustuksessa pitää olla jotain syvyyttä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti